Grosir model bocah anyar skuter 4 roda / tendhangan pro lipat bocah 4 skuter roda / skuter bocah-bocah murah aluminium murah

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Cina
Bahan Rodha:
Roda PU
Nomer Rodha:
Telung
Bahan Awak:
Baja tanpa nilon, nilon, pp
Umur:
Bocah
Bahan:
Baja tanpa nilon, nilon, pp
Tembung kunci:
skuter bocah 4 roda / tas skuter bocah / skuter bocah murah
Werna:
warna sing dikarepake
Kapasitas Beban:
80 KG
Sertifikat:
Sertifikat CE
Layanan:
OEM
MOQ:
1000 pcs
Conto:
gratis
Gunakake ruang lingkup:
Bocah
Werna:
Jambon utawa warna sing dibutuhake
Kemampuan Pasokan:
10000 Potongan / potongan saben Dina bocah skuter roda 4 / tas skuter bocah / skuter bocah murah
Rincian Kemasan
1 benda / kotak, 4/6 kothak / karton, Grosir model anyar bocah 4 roda skuter / tendhangan pro lipat bocah 4 roda skuter / skuter bocah-bocah murah aluminium murah
Pelabuhan
plabuhan tianjin
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 20 29 Kanggo dirembug

Grosir model bocah anyar skuter 4 roda / tendhangan pro lipat bocah 4 skuter roda / skuter bocah-bocah murah aluminium murah

 

SPESIFIKASI PRODUK

 

GAMBAR PRODUK

 

 

 

 

 

PAKET & PENGIRIMAN

 

Karton Ukurane Siji karton (pcs) / kg Jumlah / karton Jumlah/ pcs Jumlah / kg
20FT (28cbm)        
65 * 25 * 25cm 20 pcs / 19kg 729 karton  14580pcs 13851 kg
65 * 25 * 35cm 10 pcs / 9kg 567 karton  5670 pcs 5103 kg
65 * 25 * 30cm 60 pcs / 11kg 648 karton  38880 pcs 7128kg
73 * 40 * 25cm 10 pcs / 11kg 432 karton  4320 pcs 4752 kg
43 * 33 * 34cm 40 pcs / 10kg 637 karton  25480 pcs 6370kg


Layanan Kita
 PROSES TRANSAKSI

SYARAT & LAYANAN

 

Wektu pangiriman 20-35dina sawise nampaing pambayaran deposit 30%.
Bayaran -Ibisa dibalekake L / C ing ngarsane.
-30% T / T sadurunge lan saldo 70% nglawan salinan B / L.
-D / P ing ngarsane.
Pengepakan -Siji set saben karton standar ekspor.
-85% SKD, 50% SKD lan CKD.
-Miturut panjaluk pelanggan.
Umpan Balik  Kita kanthi tulus ngajak sampeyan supaya menehi umpan balik positif yen sampeyan kasengsem productsYen sampeyan duwe sembarang pitakon, monggo dihubungi kanthi cepet.Kita bakal bales sanalika bisa.
Sawise Didol Ana pitakons produksi, wenehake kula kanthi langsung liwat email utawa telpon. Wlan bisa ngatasi masalah kasebut kanthi tepat wektu, janji bakal menehi wangsulan sing nyenengake.We fokus ing sal sawisee. Welcome ngirim komentar kanggo kita.

 

->

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita