Grosir sepeda paling laris kanggo bocah wadon / pasokan pabrik China sepeda bocah / pit 16 inci kanggo bocah umur 6 taun

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Ukuran Rodha:
16 ″
Bahan bingkai:
Waja
Bahan Garpu:
Waja
Bahan Rim:
Waja
Roda Latihan:
Nggih
Bobot Bersih:
9.00kgs, 9 KG
Jeneng:
Nomer Model:
Papan Asal:
Hebei, China
Bobot Bruto:
10.00kgs, 10 KG
Ukuran:
12 ”14 ″ 16” 18 ″ 20 ”
Sadel:
Tutup PVC sing dihiasi lengkap, nyaman lan aman
Rim:
Plastik, Paduan utawa baja CP
Conto:
gratis
Tembung kunci:
sepeda kanggo bocah wadon / pit bocah 16 inci / pit bocah
Rem:
Rem kaliper F / R / rem coaster / v-rem
Sertifikat:
CE / EN71 / EN14765 / SGS
Jeneng produk:
Grosir sepeda paling laris kanggo bocah wadon / pabrik China
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
10000 Potongan / potongan saben Sasi Grosir sepeda paling larang kanggo bocah-bocah wadon / pabrik China s
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
SKD / CKD / AB, 85% SKD / 50% SKD 1PCS / CTN utawa 2PCS / CTN CKD, 4 PCS / CTN UNTUK Sepeda Grosir paling laris kanggo bocah-bocah wadon / pabrik China nyedhiyakake sepeda bocah / sepeda bocah 16 inci kanggo bocah umur 6 taun
Pelabuhan
Tianjin, xingang utawa plabuhan ing China
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 300 301 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 20 30 40 Kanggo dirembug

Grosir sepeda paling laris kanggo bocah wadon / pasokan pabrik China sepeda bocah / pit 16 inci kanggo bocah umur 6 taun

Katrangan Produk
SPESIFIKASI PRODUK
1. Ukuran:12 ″ 14“16“18“20
2.Sepeda Bingkai: baja lan lukisan, argon-arc las utawa las CO2 Φ22X0.8-1.5mm     
3.Garpu Sepeda: baja lan lukisan, baja las / garpu suspensi Φ22X0.8-1.5mm
4.Crank: engkol, CP utawa ED utawa UCP;
5.Bagean kanggo ngencengi tabung kursi: gampang banget dipasang lan dikencengi;        
6.Brek: Rem Kaliper F / R utawa rem band R utawa rem V utawa rem sikil;
7.Handlebar lan batang: 4-poin stang, CP, argon-arc welding Φ22X0.8-1.5mm;
8.Jinis: 12 ″ x1.75,16 ″ x1.75, 20 × 1.75 utawa 1.95 2.125 2.4 ban udara utawa ban EVA;
9.Saddle: kulit sing apik, kulit umum utawa spring / plastik / imitasi / piring PVC 
10.Rim: 12 ″ 14“16“18"20 ″ campuran baja utawa aluminium utawa plastik;
11. Roda & engkol: 12 ″ 24T × 89 / 1628T × 102/20 ″ 28T × 127 CP / ED
12.Flywheel: 16T / 18T / 20T Coklat / Ireng / CP;
13.Mudguard: plastik, baja, CP;
14.Rantai: rantai lengkap utawa tutup rantai 9;
15.Pedal: plastik, kanthi reflektor, tanpa bal, PP / TPE / ALLOY;
16.Cet: nglukis;
17.Warna: abang, ireng, biru, ijo, kuning lsp. Apa wae warna sing disenengi;
18.Sampeyan: gendéra, tutup rodha, rodha latihan, kothak piranti, kranjang;
GAMBAR PRODUK

 

Pandhuan Tuku SIZE
Ukuran Produk Dhuwur bocah Umur bocah
12 inci 85-105cm 2,5- 4 taun
14 inci 90-110cm 3-5 taun
16 inci 100-120cm 4-7 taun
18 inci 110-135cm 5-9 taun
20 inci 125-145cm 8-12 taun
Kemasan & Pengiriman
PAKET & PENGIRIMAN
Ukuran produk

 

Ukuran karton (cm)(85% skd) Jumlah Jumlah Jumlah
40HQ (68cbm) 40FT (56cbm) 20FT (24-26cbm)
12 inci 70 * 19 * 40 1224 pcs 1030 pcs 507 pcs
14 inci 80 * 19 * 42 1050 pcs 861 pcs 423 pcs
16 inci 89 * 19 * 44 880 pcs 731 pcs 359 pcs
18 inci 99 * 19 * 45 780 pcs <

工厂


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita