Produsen kereta bayi bayi sing super ringan / kereta dorong bayi bocah-bocah nganggo sepeda bayi beisier / kereta dorong bocah

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Bahan:
Poliester
Bahan bingkai:
Baja tahan karat
Bantalan Beban:
20KG
Apa Lipat:
Nggih
Sertifikasi:
ce
Kelompok Umur:
0-3 taun
Jinis:
Striker bayi
Jeneng Produk:
pabrikan kereto bayi / kereta dorong bayi bayi
Werna:
abang, bule, ijo, jambon, putih, ireng, bisa disesuaikan
Umur:
0-3 taun kanggo kereto bayi
Sertifikat:
EN1888 lan AS / NZS2088
Logo:
Stroller bayi Logo khusus
ukuran karton:
117 * 36 * 47 cm
Rodha:
360 roda universal / EVA
Rodha mburi:
nganggo rem
Negara Ekspor:
Amerika Selatan, Eropa, Asia, Australia, Timur Tengah
Kemampuan Pasokan:
50000 Potongan / potongan saben Sasi Kita duwe cukup produktivitas kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan
Rincian Kemasan
1) 4PCS / CTN (saben PC dibungkus ing tas PVC banjur 4 pcs dilebokake ing karton lima lapis) 2) UKURAN CTN: 27x34x108CM 3) 1040PCS PER 20′GP, 2160PCS PER 40′GP, 2700PCS PER 40′HQ kanggo Super Produsen kereta bayi bayi ringan China / kereta dorong bayi bocah-bocah nganggo kereta bayi sepeda beisier / kereta dorong bocah
Pelabuhan
Tianjin
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 500 501 - 1000 1001 - 2000 > 2000
Est. Wektu (dina) 15 20 25 Kanggo dirembug

Produsen kereta bayi bayi sing super ringan / kereta dorong bayi bocah-bocah saka sepeda beisier sepeda / kereta dorong bocah

Katrangan Produk
SPESIFIKASI PRODUK

 

Jeneng Produk: Stroller BabyStroller bocah, Stroller bocah 
Spesifikasi Bahan: Baja tahan karat
Werna: Opsional utawa miturut sampeyan
Ukuran Flat: 59 * 48 * 95cm
Jembar Kursi: 33cm
Suwene turu: 76cm
Fungsi Unit Kursi: Reclining multi-posisi 100 ° -175 °
Kanopi Lengkap: 3 posisi bisa diatur
Lengen lengen: Bisa dicopot
Bar Gagang: bar push lingkungan
Pakaryan: Sabuk pengaman 3-point / sabuk pengaman 5-point
Kranjang: Kranjang blanja sing bisa dicopot
Bisa dicuci: Kabeh kain bisa dicuci 
Gembong Rodha Ngarep: 5, EVA rodha ngarep
  nyerep kejut sing bisa disetel
  bisa dikunci utawa 360° bebas muter
  nggunakake axletree kanthi cepet 
Rodha mburi: 5.5-10 "Rodha mburi EVA
  bisa mlaku-mlaku digandhengake karo sikil rem penundaan
  nggunakake axletree rilis cepet
Aksesoris: alas turu, empuk sikil, tutup udan, lemut lsp.

 

GAMBAR PRODUK

Ringan lan portabel, mung 4,6KG, dilipat, bisa dilebokake ing bagasi mobil, lan bisa numpak pesawat.
Dhuwur kursi 56cm, lelungan sing trep lan visibilitas dhuwur.
Bisa ngganti arah kanthi cepet, maju rong arah.
Lipat siji tangan, panyimpenan cepet, gampang digawa.
Rem kaping pindho, rem sing tepat, aman lan andal.

 

Kemasan & Pengiriman
PAKET & PENGIRIMAN

 

Kemasan: 1 set / poli tas, banjur 4 set menyang siji kothak karton
Jumlah: 4set / CNT 
NW: 4,8KG
GW: 6.5 KG
Ukuran kemasan: 120 * 40 * 40cm
Pengiriman: 20GP: 632 pcs
40GP: 1300 pcs
40HQ: 1452 pcs

P: Apa aku bisa njupuk conto lan suwene wektu?

 A: Ya, conto bisa diwenehake, dene biaya conto lan kurir kudu dibayar. Udakara 7 dina sawise nampa pambayaran.
P: Apa MOQ?
A: Kanggo inventaris, MOQ yaiku 5 pcs. Kanggo OEM & ODM, MOQ 150 pcs.
P: Apa aku bisa duwe produk sing disesuaikan?
A: Ya, warna, logo, desain, paket, tandha karton, lan manual dll bisa disesuaikan.
P: Apa syarat pembayaran?
A: T / T, Western Union, Paypal dll.
P: Jam pinten kiriman? A: Sajrone 15 dina kanggo siyap saham. Udakara 25-30 dina kanggo order OEM & ODM. Wektu pas gumantung karo kahanan sing nyata.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita