Iki menehi cara kanggo ketemu lan nunggang sepeda

Bocah-bocan mau mlayu metu saka omah lan weruh truk sing lagi diparkir ing njaba, diisi sepeda lan helm kanthi maneka warna lan ukuran.

Dina iki, Gears Switchin lan "Sepeda Saben Anak" nggawa helm jambon lan sepedha sing ditutupi putri duyung, sing dikarepake wiwit wulan Maret.

Amarga akeh wong sing nginep ing omah lan olahraga ing njaba ruangan, panjaluke sepeda saya mundhak. Amarga perang perdagangan, akeh pabrikan sing durung siyap.

Dusty Casteen, kepala Switchin'Gears, ujar: "Ora ana akeh sepeda sing mlebu negara kita, mula kita nyoba nganyari sepeda sing bisa ditemokake. Dikongkon nggawa wong-wong mau menyang komunitas kasebut. Ayo lan luwih seneng. ”

"Aku ngira iki bakal ngewangi akeh bocah lan mbebasake saka kahanane, sampeyan ngerti? Aku ora ngira yen wong bakal ngerti yen dheweke uga wis kelangan komunitas. Iki menehi cara kanggo ketemu lan nunggang sepeda. ”


Wektu kiriman: Okt-28-2020