Ana katrampilan kanggo tuku stroller bayi. Para ahli bakal mulang babagan cara milih lan tuku kreta bayi kanthi bener

Fokus karo kualitas lan keamanan produk, nyedhiyakake rilis kualitas sing paling kuoso, institusi pengujian sing paling profesional, interpretasi ahli sing paling dhuwur, kanggo nggawe urip sing berkualitas. Dadi kepiye konsumen kudu tuku stroller sing berkualitas lan gampang digunakake?

Wartawan kasebut nindakake wawancara acak ing sawetara supermarket, lan akeh warga negara ujar manawa sing paling penting kanggo digatekake nalika tuku kereta bayi yaiku kualitas lan kenyamanan produk.

Pelanggan Nie ngandhani para wartawan yen sing pertama yaiku roda. Dheweke mikir mesthine kudu anti-selip. Banjur luwih kepenak yen lungguh lan turu, bocah-bocah. Sawetara mobil duwe punggung lan pinggul, luwih-luwih nalika turu. Luwih becik diwenehi bantal ing ngisor iki.

Nanging konsumen mbak Li mikir, kreta bayi sing tuku biasane umume kepenak, bocah, lan aspek sing kepenak. Penak lungguh. Mung push bocah.

"Kita kudu menehi perhatian marang masalah kualitas. Regane cukup, mutu luwih larang, lan kinerjane regane larang. Sing khusus yaiku nggatekake keamanan, kudu kuwat, bocah sing lungguh ora gampang tiba. ”Jare konsumen, Wang.

Para ahli ujar marang wartawan manawa wong tuwa kudu luwih dhisik miturut umur bocah sing beda-beda kanggo tuku kereta dorong.

Sales Stroller bayi Zhang Ying marang wartawan manawa bayi isih bayi, kudu multi-fungsi, turon ing sisih mburi lan lungguh ing mobil multi-fungsi, migunani tumrap tuwuhing bocah. Sawise nem wulan, wilayah kasebut bakal luwih gedhe. Sampeyan bisa milih lungguh dhewe tinimbang turu, amarga dheweke kurang turu nalika semana. Banjur yen umure udakara setaun, ganti dadi becak cilik, bisa numpak bisa lungguh, luwih kondhisi tumrap tuwuhing bocah.

Para ahli ujar manawa kreta bayi sing berkualitas ora duwe ujung, tips lan protrusi sing cetha ing wilayah sing bisa diakses bocah. Sanalika, sawetara protrusi kudu duwe fasilitas protèktif kayata sabuk pengaman lan bantalan spons.

"Minangka bocah, dheweke luwih ora manut lan muter-muter ing mobil. Yen ora ana sabuk pengaman, bocah luwih gampang tiba saka mobil. Apa ana sabuk spons ing posisi antarmuka sabuk pengaman uga digunakake kanggo nglindhungi. Yen nyenyet banget, utawa gampang banget, lan gampang dibukak, iki uga bakal menehi pengaruh tartamtu marang awak konsumen Heze City Industri lan Biro Niaga konsumen lan pihak perlindungan kepentingan kapentingan Shan Liang.

Para ahli percaya manawa wong tuwa kudu luwih nyoba ing situs kanggo ndeleng manawa awak mobil kasebut kuwat lan nggawa bobot awak. Awak saya abot, saya stabil lan aman. Sanalika, ban kreta bayi kudu nyedhot kejut, rem lan fungsi liyane.


Wektu kiriman: Nov-25-2020