Kepiye cara milih stroller?

1.Ukuran

Ukuran kreta bayi minangka faktor pertama sing kudu dipikirake. Yen cilik banget, mesthine ora bisa ditindakake, amarga bayi tuwuh cepet banget nalika bayi, yen gambar kasebut kepenak, sampeyan wiwit tuku pram sing rada cilik. Sawise sawetara wulan, sampeyan bakal nemokake manawa tuwuhing bayi, dadi ora cocog, lan sampeyan kudu tuku sing anyar. Mesthi, masalah ukuran uga kalebu ukuran sawise lempitan. Yen sampeyan nggawa bayi metu, sampeyan bakal nyelehake pram ing bagasi. Mung yen ukurane cukup sithik sawise dilipat, apa sampeyan bisa nggunakake luwih trep.

2. Bobot

Bobot pram uga dadi faktor sing kudu dipikirake. Kadhangkala sampeyan kudu nggawa bayi, kayata nalika mudhun utawa ing papan sing rame, sampeyan bakal ngerti yen bijaksana tuku kereta dorong.

3. Struktur internal

Sawetara kreta bayi bisa ngganti struktur internal, kayata lungguh utawa ngapusi. Nalika turu, kreta bayi ditutupi jaring lemut cilik. Yen wis rampung, ana tablet ing ngarepe bayi, sing padha karo meja cilik, supaya sampeyan bisa nyelehake botol lan sapanunggalane.

4. Desain aksesoris

Sawetara kreta bayi dirancang kanthi cukup. Contone, ana akeh desain sing digawe manungsa. Ana panggonan sing tas bisa digantung, lan papan kanggo barang-barang penting bayi, kayata botol susu lan kertas toilet. Yen ana desain kaya ngono, bakal luwih gampang dipedhot.

5. stabilitas roda

Nalika milih stroller, sampeyan uga kudu ndeleng jumlah rodha, bahan rodha, diameteripun rodha, lan kinerja muter mobil, lan apa gampang dioperasikake kanthi fleksibel.

6.Faktor keamanan

Amarga kulit bayi luwih alus, mula sampeyan kudu ndeleng njaba mobil lan macem-macem pinggiran lan sudhut nalika milih kreta bayi. Sampeyan kudu milih permukaan sing luwih alus lan alus, lan ora duwe pinggiran gedhe lan permukaan mobil sing alus, supaya ora nglarani kulit bayi sing alus.


Wektu kiriman: Nov-25-2020