Baby pram modis murah bayi pram dobel / Gambar kartun lan dekorasi bayi pram paling populer / gambar bayi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Bahan:
Kain polos 400D, poliester polos 400D
Bahan bingkai:
Paduan Aluminium
Bantalan Beban:
10KG, 20KG
Apa Lipat:
Nggih
Sertifikasi:
ce
Kelompok Umur:
0-3 taun
Jinis:
Striker bayi
Jeneng Produk ::
gambar lan dekorasi bayi pram bayi dobel / bayi pram
Werna:
warna kanggo pilihan / bisa disesuaikan
Umur:
0-3 taun kanggo kereto bayi
Sertifikat:
EN1888 lan AS / NZS2088
Logo:
Stroller bayi Logo khusus
ukuran karton:
120 * 40 * 40
Rodha:
360 kereta dorong bayi roda universal
Dilipat:
ya, kereta dorong bayi lipat
Negara ekspor:
Amerika Selatan, Eropa, Asia, Australia, Timur Tengah

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
44X24X42 cm
Bobot reged tunggal:
6,000 kg
Tipe Paket:
1 potong per karton kanggo pram bayi modis murah, murah pram bayi dobel / 2018 Gambar kartun lan dekorasi bayi pram paling populer / gambar bayi
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 101 - 500 501 - 700 > 700
Est. Wektu (dina) 35 30 25 Kanggo dirembug

 Bayi pram modis murah bayi pram dobel / 2020 Gambar kartun lan dekorasi bayi pram paling populer / dekorasi

SPESIFIKASI PRODUK

 

Jeneng Produk: Stroller BabyStroller bocah, kereta dorong Anak, kereta bayi, pram bayi, kreta bayi 
Spesifikasi Bahan: Baja tahan karat
Werna: Opsional utawa miturut sampeyan
Ukuran Flat: 59 * 48 * 95cm
Jembar Kursi: 33cm
Suwene turu: 76cm
Fungsi Unit Kursi: Reclining multi-posisi 100 ° -175 °
Kanopi Lengkap: 3 posisi bisa diatur
Lengen lengen: Bisa dicopot
Bar Gagang: bar push lingkungan
Pakaryan: Sabuk pengaman 3-point / sabuk pengaman 5-point
Kranjang: Kranjang blanja sing bisa dicopot
Bisa dicuci: Kabeh kain bisa dicuci 
Gembong Rodha Ngarep: 5, EVA rodha ngarep
  nyerep kejut sing bisa disetel
  bisa dikunci utawa 360° bebas muter
  nggunakake axletree kanthi cepet 
Rodha mburi: 5.5-10 "Rodha mburi EVA
  bisa mlaku-mlaku digandhengake karo sikil rem penundaan
  nggunakake axletree rilis cepet
Aksesoris: alas turu, empuk sikil, tutup udan, lemut lsp.

 

GAMBAR PRODUK

Kemasan & Pengiriman
PAKET & PENGIRIMAN

 

Kemasan: 1 set / poli tas, banjur 4 set menyang siji kothak karton
Jumlah: 4set / CNT 
NW: 4,8KG
GW: 6.5 KG
Ukuran kemasan: 120 * 40 * 40cm
Pengiriman: 20GP: 632 pcs
40GP: 1300 pcs
40HQ: 1452 pcs


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita