kulo mode anyar ing sepeda keseimbangan dolanan / sepeda roda 2 roda ora nganggo pedal / push bike

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Ukuran Rodha:
12 ″, 12 inci
Bahan bingkai:
kayu
Bahan Garpu:
kayu
Bahan Rim:
plastik
Roda Latihan:
Ora
Bobot Bersih:
3,5kg
Papan Asal:
Cina
Bobot Bruto:
4,5kg
warna:
abang, ijo, putih, ireng, biru
Umur:
bocah-bocah sepedha udakara 3 - 4 taun
Gaya:
Numpak Dolanan
Ban / Tabung:
Tabung Udara / EVA
Rem:
Rem kaliper / rem V / Brake
Sertifikat:
CE, EN71, EN14765, CCC
Genggeman:
PP sing ramah lingkungan
Jeneng produk:
sepeda keseimbangan kayu / kayu sepeda keseimbangan / kayu push bebarengan sepeda
Bingkai:
kayu
Kemampuan Pasokan:
60000 Potongan / potongan saben Sasi sepeda keseimbangan kayu / kayu sepeda keseimbangan / push kayu sadawane sepeda
Rincian Kemasan
Ekspor Kemasan Standar SKD / CKD / AB 85% SKD / 50% SKD 1PCS / CTN utawa 4PCS / CTN. Kanggo numpak mode anyar ing kayu sepeda motor keseimbangan mobil / 2 roda sepeda keseimbangan kayu tanpa pedal / push kayu sadawane sepeda keseimbangan
Pelabuhan
Tian Jin
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 1001 - 2000 > 2000
Est. Wektu (dina) 29 40 Kanggo dirembug

nitih mode anyar ing kayu sepeda motor keseimbangan mobil / sepedha roda 2 tanpa pedal / push sepeda

FAQ

1. P: Perusahaan sampeyan dununge ing endi? Kepiye carane bisa dolan mrana? 

A: Pabrik kita dununge ing Kutha Xingtai, Provinsi Hebei, China. Sugeng rawuh riko.

 

2. P: Apa aku bisa njupuk conto lan suwene wektu?

A: Nggih. Kita bisa nyuplai conto. Lan sampeyan kudu mbayar conto lan kurir. Udakara 7 dina sawise nampa pembayaran, kita bakal ngirim.

 

3. P: Apa MOQ?

A: MOQ kita yaiku 300 pcs. 

 

4. P: Apa aku bisa duwe produk sing disesuaikan?

A: Nggih. Persyaratan khusus kanggo warna, logo, desain, paket, tandha karton, manual basa sampeyan, lsp.

 

5. P: Apa bisa nyampur model liyane ing sak wadhah?

A: Nggih. Model sing beda bisa dicampur ing sak wadhah.

 

6. P: Jam pinten kiriman?

A: Udakara udakara 30-45 dina kanggo ngrampungake pesenan. Nanging wektu sing tepat miturut kahanan sing sejatine.

 

7. P: Apa syarat pembayaran?

A: T / T, L / C nalika ndeleng

 

8. P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake kontrol kualitas?

A: Kita penting banget kanggo kontrol kualitas. Saben bagean produk duwe QC dhewe.

 

9. P: Sertifikat sampeyan duwe apa?

A: Kita duwe CCC, CE (EN71, EN14765), SGS, ISO9001 lan liya-liyane. Kita uga bisa ndhaptar sertifikat yen sampeyan butuh yen kudune apik.

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita