Desain anyar penjualan panas pit bocah sing apik / desain sepeda pria ringan 14 / logam 4 roda penjualan sepeda bocah

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Ukuran Rodha:
14 ″
Bahan bingkai:
Waja
Bahan Garpu:
Waja
Bahan Rim:
Waja
Roda Latihan:
Nggih
Bobot Bersih:
9ksg
Jeneng:
Nomer Model:
Papan Asal:
Hebei, China
Bobot Bruto:
3 ~ 12kg
Ukuran:
Sepeda 12 ”14” 16 ”18” 20 ”kanggo bocah
Lukisan:
Jambon biru ijo kuning ireng putih Jinis warna
Genggeman:
PVC, TPE, karet busa
Sadel:
Tutup PVC sing dihiasi kebak
Rim:
Plastik, Paduan utawa baja CP
Gaya:
sepedha tren tren bayi
Tembung kunci:
sepedha bocah sing adhem / sepedha lanang 14 / adol pit bocah
Rem:
Rem kaliper F / R / rem coaster / v-rem
Sertifikat:
CE / EN71 / 3CCC / BV / SGS
Jeneng produk:
Desain anyar penjualan panas pit bocah sing apik / desain ringan
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
10000 Potongan / potongan saben Sasi 2017 Desain anyar penjualan panas pit bocah sing apik / desain ringan ringan
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
SKD / CKD / AB, 85% SKD / 50% SKD 1PCS / CTN utawa 2PCS / CTN CKD, 4 PCS / CTN Kanggo desain anyar penjualan panas bocah-bocah sing apik / sepeda bocah lanang ringan desain 14 / logam 4 roda dodol sepeda bocah Brand Yimei
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin utawa pelabuhan ing China
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 200 201 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 20 30 35 Kanggo dirembug

Desain anyar penjualan panas pit bocah sing keren / desain sepeda pria ringan ringan 14 / logam 4 roda sepeda bocah sing adol Yimei Brand

Katrangan Produk
SPESIFIKASI PRODUK
1. Ukuran:12 ″ 14“16“18“20
2.Sepeda Bingkai: baja lan lukisan, argon-arc las utawa las CO2 Φ22X0.8-1.5mm     
3.Garpu Sepeda: baja lan lukisan, baja las / garpu suspensi Φ22X0.8-1.5mm
4.Crank: engkol, CP utawa ED utawa UCP;
5.Bagean kanggo ngencengi tabung kursi: gampang banget dipasang lan dikencengi;        
6.Brek: Rem Kaliper F / R utawa rem band R utawa rem V utawa rem sikil;
7.Handlebar lan batang: 4-poin stang, CP, argon-arc welding Φ22X0.8-1.5mm;
8.Jinis: 12 ″ x1.75,16 ″ x1.75, 20 × 1.75 utawa 1.95 2.125 2.4 ban udara utawa ban EVA;
9.Saddle: kulit sing apik, kulit umum utawa spring / plastik / imitasi / piring PVC 
10.Rim: 12 ″ 14“16“18"20 ″ campuran baja utawa aluminium utawa plastik;
11. Roda & engkol: 12 ″ 24T × 89 / 1628T × 102/20 ″ 28T × 127 CP / ED
12.Flywheel: 16T / 18T / 20T Coklat / Ireng / CP;
13.Mudguard: plastik, baja, CP;
14.Rantai: rantai lengkap utawa tutup rantai 9;
15.Pedal: plastik, kanthi reflektor, tanpa bal, PP / TPE / ALLOY;
16.Cet: nglukis;
17.Warna: abang, ireng, biru, ijo, kuning lsp. Apa wae warna sing disenengi;
18.Sampeyan: gendéra, tutup rodha, rodha latihan, kothak piranti, kranjang;
GAMBAR PRODUK

 

Pandhuan Tuku SIZE
Ukuran Produk Dhuwur bocah Umur bocah
12 inci 85-105cm 2,5- 4 taun
14 inci 90-110cm 3-5 taun
16 inci 100-120cm 4-7 taun
18 inci 110-135cm 5-9 taun
20 inci 125-145cm 8-12 taun

工厂


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita