Jerman sing bisa dicopot nganggo kereta bayi kaping pindho / kereta bayi lan bikestroller kursi mobil / strollercarseat

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Bahan:
Kain polos 400D, poliester polos 400D
Bahan bingkai:
Paduan Aluminium
Bantalan Beban:
10KG, 20KG
Apa Lipat:
Nggih
Sertifikasi:
ce
Kelompok Umur:
0-3 taun
Jinis:
Striker bayi
Jeneng Produk ::
Stroller / strollercarseat bayi sing bisa dicopot kaping pindho Jerman
Werna:
warna kanggo pilihan / bisa disesuaikan
Umur:
0-3 taun kanggo kereto bayi
Sertifikat:
EN1888 lan AS / NZS2088
Logo:
Stroller bayi Logo khusus
ukuran karton:
120 * 40 * 40
Rodha:
360 kereta dorong bayi roda universal
Dilipat:
ya, kereta dorong bayi lipat
Fungsi:
nggawa bayi lan nglindhungi nganggo tangan sampeyan

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
44X24X42 cm
Bobot reged tunggal:
6,000 kg
Tipe Paket:
1 Potong per karton kanggo Jerman sing bisa dicabut nganggo kereta bayi kaping pindho / kereta bayi lan kursi roda mobil / kursi roda mobil
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 101 - 500 501 - 700 > 700
Est. Wektu (dina) 35 30 25 Kanggo dirembug

 Jerman sing bisa dicopot nganggo kereta bayi kaping pindho / kereta bayi lan bikestroller kursi mobil / strollercarseat

SPESIFIKASI PRODUK

 

Jeneng Produk: Stroller BabyStroller bocah, kereta dorong Anak, kereta bayi, pram bayi, kreta bayi 
Spesifikasi Bahan: Baja tahan karat
Werna: Opsional utawa miturut sampeyan
Ukuran Flat: 59 * 48 * 95cm
Jembar Kursi: 33cm
Suwene turu: 76cm
Fungsi Unit Kursi: Reclining multi-posisi 100 ° -175 °
Kanopi Lengkap: 3 posisi bisa diatur
Lengen lengen: Bisa dicopot
Bar Gagang: bar push lingkungan
Pakaryan: Sabuk pengaman 3-point / sabuk pengaman 5-point
Kranjang: Kranjang blanja sing bisa dicopot
Bisa dicuci: Kabeh kain bisa dicuci 
Gembong Rodha Ngarep: 5, EVA rodha ngarep
  nyerep kejut sing bisa disetel
  bisa dikunci utawa 360° bebas muter
  nggunakake axletree kanthi cepet 
Rodha mburi: 5.5-10 "Rodha mburi EVA
  bisa mlaku-mlaku digandhengake karo sikil rem penundaan
  nggunakake axletree rilis cepet
Aksesoris: alas turu, empuk sikil, tutup udan, lemut lsp.

 

GAMBAR PRODUK

Dirancang nganggo bahan berkualitas tinggi, lan dikembangake saka input penting saka wong tuwa sing rajin, Modular Travel minangka kursi mobil serbaguna lan kombo kreta sing sampurna. Stroller lan kursi mobil sing ramping lan serbaguna iki nduweni Kursi Mobil Bayi lan Pangkalan Zona Aman. Kursi Mobil Bayi nduweni bar anti-rebound sing matesi jumlah gerakan rebound sing dialami ing efek frontal. Stroller travel ukuran lengkap iki kalebu bingkai modular kanthi 6 mode panggunaan. Iki bisa diowahi, saéngga bayi bisa ngadhepi utawa metu, nalika kursi bisa kanthi gampang diowahi dadi kreta, sistem perjalanan, lan mode stroller bingkai. Ban gedhe gampang dilayari liwat macem-macem permukaan. Stroller duwe bobot maksimal 50 pon, kanthi rekomendasi dhuwur nganti 38 inci (96 sentimeter). Sajrone meh 100 taun, wis dadi sumber presisi sing diproduksi, peralatan sistem lelungan berkualitas tinggi sing dirancang kanggo kahanan urip nyata.

 

 

Kemasan & Pengiriman
PAKET & PENGIRIMAN

 

Kemasan: 1 set / poli tas, banjur 4 set menyang siji kothak karton
Jumlah: 4set / CNT 
NW: 4,8KG
GW: 6.5 KG
Ukuran kemasan: 120 * 40 * 40cm
Pengiriman: 20GP: 632 pcs
40GP: 1300 pcs
40HQ: 1452 pcs


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita