Pasokan Pabrik roda tiga bocah cilik umur 1 taun / bocah sing adol panas roda tiga malaysia / rega roda telu bayi sing murah nganggo batang gagang

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Mobil
Gaya:
Numpak Dolanan
Bahan:
Nangani
Daya:
Nangani
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng Produk:
bayi becak 1 taun / bocah becak malaysia / rega becak bayi
Werna:
abang, bule, ijo, jambon, putih, ireng, bisa disesuaikan
Umur:
Bocah cilik 1-6 taun
Sertifikat:
EN71, CCC; ISO9001
Logo:
Sepeda Logo bayi sing disesuaikan
Ukuran karton:
60 * 20 * 40
Kursi:
alus lan aman
Tirus:
Ban EVA / Air
Rega:
Pabrik rega dircet saka becak bayi
Negara Ekspor:
Amerika Selatan, Eropa, Asia, Australia, Timur Tengah
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
50000 Potongan / potongan per Wulan telung roda bayi 1 taun / bocah-bocah telung roda tiga malaysia / bayi becak pr
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
1 pcs / karton packing utawa sampeyan mbutuhake Quantity / 20ft container 438 pcs Quantity / 40ft container 908 pcs Quantity / 40hq container 1065 pcs, kanggo Pabrik Suplai tricycle bayi bocah umur 1 taun / bocah-bocah sing adol panas Malaysia malaysia / rega tricycle bayi murah nganggo batang bar
Pelabuhan
Tianjin

Tuladha Gambar:
package-img
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 25 Kanggo dirembug

Pasokan Pabrik roda tiga bayi bocah umur 1 taun / bocah sing adol panas roda tiga malaysia / rega roda telu bayi sing murah nganggo batang gagang

Katrangan Produk
SPESIFIKASI PRODUK

 

Jeneng Produk Sepeda Sepeda Bocah , Sepeda bayi, Sepeda bocah 
Merek  kanggo pesen 
Sertifikat CCC, EN71, ISO9001
Materi Pigura: Logam
Roda: EVA utawa ban udara bisa dipilih
Kanopi: Pongee, spons, Kain
Werna Abang, Biru, Kuning
Kekuwatan Tenaga Kerja 
Gembong 3 unit
Bobot 9,5 KGS
Lonceng Lonceng siji
Dhuwur kanopi 3 dhuwur sing bisa disetel
Pager Sing bisa dicopot, wesi + spons njero lan lumahing retikuler anti-nganggo njaba

 

 

GAMBAR PRODUK

 

Kemasan & Pengiriman
PAKET & PENGIRIMAN

 

 

Kemasan: 1 set / kothak karton
  Jumlah: / CNT 
  NW: 9.5 KG
  GW: 10 KG
  Ukuran kemasan: 60 * 28 * 40cm
Pengiriman: 20GP: 436 pcs
  40GP: 920 pcs
  40HQ: 1080 pcs

Layanan Kita
PROSES TRANSAKSI

SYARAT & LAYANAN
Wektu pangiriman 20-35dina sawise nampaing pambayaran deposit 30%.
Bayaran -Ibisa dibalekake L / C ing ngarsane.
-30% T / T sadurunge lan saldo 70% nglawan salinan B / L.
-D / P ing ngarsane.
Pengepakan -Siji set

WeChat / Whatsapp / skype:
+ 86 17732816322

Messenger : https: //m.me/chaoran.yang.35

FaceBook:

https://www.facebook.com/Hebei-Gorgeous-Bike-CoLtd-102888738293703/

Email: Yoyo@gorgeousbike.com

https://gorgeousbike.en.alibaba.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita