Sepeda plastik plastik pabrik / bocah-bocah becak umur 2 taun / treler trike cerdas kanggo walker bayi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Mobil
Gaya:
Numpak Dolanan
Bahan:
Nangani
Daya:
Nangani
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
YIMEI / OEM
Nomer Model:
YM-BT-0124
Jeneng Produk:
roda plastik bayi / bayi mlaku-mlaku trike trike
Werna:
abang, bule, ijo, jambon, putih, ireng, bisa disesuaikan
Umur:
Bocah cilik 1-6 taun
Sertifikat:
EN71, CCC; ISO9001
Logo:
Sepeda Logo bayi sing disesuaikan
Ukuran karton:
60 * 20 * 40
Kursi:
alus lan aman
Tirus:
Ban EVA / Air
Rega:
Pabrik rega dircet saka becak bayi
Negara Ekspor:
Amerika Selatan, Eropa, Asia, Australia, Timur Tengah
Kemampuan Pasokan
50000 Potongan / potongan per Wulan plastik plastik bayi / troli sikil bayi sing cerdas
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
1 pcs / karton packing utawa sampeyan mbutuhake Quantity / 20ft kontainer 438 pcs Quantity / 40ft container 908 pcs Quantity / 40hq container 1065 pcs, kanggo Pabrik plastik plastik roda tiga / bocah-bocah becak umur 2 taun / bayi walker trike trike
Pelabuhan
Tianjin

Tuladha Gambar:
package-img
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 25 Kanggo dirembug

Sepeda plastik plastik pabrik / bocah-bocah becak umur 2 taun / treler trike cerdas kanggo walker bayi

Katrangan Produk
SPESIFIKASI PRODUK

 

Jeneng Produk

Sepeda Sepeda Bocah , Sepeda bayi, Sepeda bocah 

Merek

Yimei utawa supaya pesen 

Sertifikat

CCC, EN71, ISO9001

Materi

Pigura: Logam

Roda: EVA utawa ban udara bisa dipilih

Kanopi: Pongee, spons, Kain

Werna

Abang, Biru, Kuning

Kekuwatan

Tenaga Kerja 

Gembong

3 unit

Bobot

9,5 KGS

Lonceng

Lonceng siji

Dhuwur kanopi

3 dhuwur sing bisa disetel

Pager

Sing bisa dicopot, wesi + spons njero lan lumahing retikuler anti-nganggo njaba

 

 

GAMBAR PRODUK

 






 

Kemasan & Pengiriman
PAKET & PENGIRIMAN

 

 

Kemasan:

1 set / kothak karton

 

Jumlah:

/ CNT 

 

NW:

9.5 KG

 

GW:

10 KG

 

Ukuran kemasan:

60 * 28 * 40cm

Pengiriman:

20GP:

436 pcs

 

40GP:

920 pcs

 

40HQ:

1080 pcs



Layanan Kita
PROSES TRANSAKSI


SYARAT & LAYANAN

Wektu pangiriman

20-35dina sawise nampaing pambayaran deposit 30%.

Bayaran

-Ibisa dibalekake L / C ing ngarsane.
-30% T / T sadurunge lan saldo 70% nglawan salinan B / L.
-D / P ing ngarsane.

Pengepakan

-Siji set saben karton standar ekspor.
-85% SKD,  Download minangka PDF ->


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita