Pabrik Penjualan Panas anak-anak kereta dorong bayi roda telu karo bocah-bocah tricyle kanthi rega murah

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
becak bayi
Ukuran Rodha:
setir ngarep 12 inci; rodha mburi 10 inci
Bahan bingkai:
Waja
Bahan Garpu:
Waja
Bahan Rim:
waja
Bobot Bersih:
9,6KG
Papan Asal:
Hebei, China
Bobot Bruto:
10.00KGS
warna:
abang, bule, ijo, jambon, putih, ireng, bisa disesuaikan
logo:
Sepeda Logo bayi sing disesuaikan
conto:
gratis
kualitas:
paling apik
sertifikat:
EN71, CCC; ISO9001
Bobot Gloss:
10.6KG
Ukuran karton:
60 * 20 * 40
Kursi:
alus lan aman
Tirus:
Ban EVA / Air
Negara Ekspor:
Amerika Selatan, Eropa, Asia, Australia, Timur Tengah
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
80000 Potongan / potongan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
pengepakan: 85% skd, 1 potong 1 karton
Pelabuhan
TIANIJN

Tuladha Gambar:
package-img
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 25 Kanggo dirembug
Katrangan Produk
SPESIFIKASI PRODUK

 

Jeneng Produk Sepeda Sepeda Bocah , Sepeda bayi, Sepeda bocah 
Merek kanggo pesen 
Sertifikat CCC, EN71, ISO9001
Materi Pigura: Logam
Roda: EVA utawa ban udara bisa dipilih
Kanopi: Pongee, spons, Kain
Werna Abang, Biru, Kuning
Kekuwatan Tenaga Kerja 
Gembong 3 unit
Bobot 9,5 KGS
Lonceng Lonceng siji
Dhuwur kanopi 3 dhuwur sing bisa disetel
Pager Sing bisa dicopot, wesi + spons njero lan lumahing retikuler anti-nganggo njaba

 

 

GAMBAR PRODUK

 

Kemasan & Pengiriman
PAKET & PENGIRIMAN

 

 

Kemasan: 1 set / kothak karton
  Jumlah: / CNT 
  NW: 9.5 KG
  GW: 10 KG
  Ukuran kemasan: 60 * 28 * 40cm
Pengiriman: 20GP: 436 pcs
  40GP: 920 pcs
  40HQ: 1080 pcs

Layanan Kita
PROSES TRANSAKSI

Informasi Perusahaan
FAKTOR KAMI

Kabeh pit kita wis ngliwati pamriksa organisasi standar kalebu CE, SGS, BSCI lsp. Iki manut karo prinsip "kualitas tinggi, kiriman tepat waktu, layanan paling apik" minangka target utama,  wis dibangun jangka panjang 

bisnis karo pelanggan ing saindenging jagad.

工厂

FAQ
FAQ

1. P: Perusahaan sampeyan dununge ing endi? Kepiye carane bisa dolan mrana? 

A: Pabrik kita dununge ing Kutha Xingtai, Provinsi Hebei, China. Sugeng rawuh riko.

 

2. P: Apa aku bisa njupuk conto lan suwene wektu?

A: Nggih. Kita bisa nyuplai conto. Lan sampeyan 

WeChat / Whatsapp / skype:
+ 86 17732816322

Messenger : https: //m.me/chaoran.yang.35

FaceBook:

https://www.facebook.com/Hebei-Gorgeous-Bike-CoLtd-102888738293703/

Email: Yoyo@gorgeousbike.com

https://gorgeousbike.en.alibaba.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita