Pabrik langsung adol sepedha adol panas kanggo bocah / sepedha roda 12 / roda dolanan kaya sepeda bayi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Ukuran Rodha:
12 ″, 12 inci
Bahan Rim:
Waja
Gir:
Kacepetan Single
Lipat:
Nggih
Roda Latihan:
Ora
Suspensi Garpu:
Ora
Bobot Bersih:
3,5kg
Papan Asal:
Hebei, China
Bobot Bruto:
4,5kg
warna:
abang, ijo, putih, ireng, biru
Umur:
bocah-bocah sepedha udakara 3 - 4 taun
Gaya:
Numpak Dolanan
Ban / Tabung:
Tabung Udara / EVA
Rem:
Rem kaliper / rem V / Brake
Sertifikat:
CE, EN71, EN14765, CCC
Genggeman:
PP sing ramah lingkungan
Jeneng produk:
mancal imbangan kayu / sepeda dolanan kayu / sepeda kayu imbangan
Bingkai:
kayu
Kemampuan Pasokan:
60000 Potongan / potongan saben Sasi sepeda keseimbangan kayu / sepeda dolanan kayu / sepeda kayu imbangan
Rincian Kemasan
Ekspor Kemasan Standar SKD / CKD / AB 85% SKD / 50% SKD 1PCS / CTN utawa 4PCS / CTN. Kanggo pabrik langsung adol sepedha kayu imbang kayu kanggo bocah / 12 ″ roda pit kayu imbangan dolanan kayu / keseimbangan sepeda kayu minangka sepeda bayi
Pelabuhan
Tian Jin

Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 25 Kanggo dirembug

Pabrik langsung adol sepedha adol panas kanggo bocah / sepedha roda 12 / roda dolanan kaya sepeda bayi

SPESIFIKASI PRODUK

 

Ukuran Rodha 12 " 
Bingkai  Waja
Tirus EVA Ban / Udhara Tirus 
Rim PVC
Garpu Waja
Rem Rem R-Caliper/NULUNG
Logo LOGO Customed OEM
Werna  (Ireng, Abang, Biru, Kuning, Ijo lan liya-liyane)
Umur sing Cocog 2-6 taun

 

GAMBAR PRODUK

BALANCE BIKE

PAKET & PENGIRIMAN

 

Paket Karton 1PC / Coklat
1 * 20′FT 912PCS
1 * 40′HQ 2142PCS

 

SYARAT & LAYANAN

 

Wektu pangiriman 20-35dina sawise nampaing pambayaran deposit 30%.
Bayaran -Ibisa dibalekake L / C ing ngarsane.
-30% T / T sadurunge lan saldo 70% nglawan salinan B / L.
-D / P ing ngarsane.
Pengepakan -Siji set saben karton standar ekspor.
-85% SKD, 50% SKD lan CKD.
-Miturut panjaluk pelanggan.
Port mbukak Pelabuhan Tianjin, Shanghai plabuhan, Ningbo plabuhan utawa panjaluk pelanggan
Jaminan -Garansi Bingkai tumrap cacat pabrikan, wektu urip
-Garansi Komponen marang pabrikan 
Umpan Balik  Kita kanthi tulus ngajak sampeyan supaya menehi umpan balik positif yen sampeyan kasengsem productsYen sampeyan duwe sembarang pitakon, monggo dihubungi kanthi cepet.Kita bakal bales sanalika bisa.
Sawise Didol Ana pitakons produksi, wenehake kula kanthi langsung liwat email utawa telpon. W

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita