sale panas scooter bocah murah / 2 roda bocah scooter tendhangan nganggo setang / skuter paling apik kanggo sepeda bocah

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Bahan Rodha:
Roda PU
Nomer Rodha:
Telung
Bahan Awak:
Baja tanpa nilon, nilon, pp
Umur:
Bocah
Bahan:
Baja tanpa nilon, nilon, pp
Tembung kunci:
bocah skuter murah / skuter sepeda bocah / skuter kick bocah
Werna:
warna sing dikarepake
Kapasitas Beban:
80 KG
Sertifikat:
Sertifikat CE
Layanan:
OEM
MOQ:
1000 pcs
Conto:
gratis
Gunakake ruang lingkup:
Bocah
Werna:
Jambon utawa warna sing dibutuhake
Kemampuan Pasokan:
10000 Potongan / potongan saben Dina bocah skuter murah / skuter sepeda bocah / skuter kick bocah
Rincian Kemasan
1 item / kothak, 4/6 kothak / karton, En 14619 bocah-bocah sing adol scooter murah / 2 roda bocah-bocah skuter tendhangan nganggo stang / skuter paling apik kanggo sepeda bocah
Pelabuhan
plabuhan tianjin
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug
 sale panas scooter bocah murah / 2 roda bocah scooter tendhangan nganggo setang / skuter paling apik kanggo sepeda bocah

 

SPESIFIKASI PRODUK

 

  • Skuter bocah sing bermutu: skuter minangka skuter anyar sing apik, seneng golek skuter 2 roda. Numpak nganggo gaya kanthi rodha cahya lan desain warna-warni. Digawe saka bahan awet sing dibangun supaya kesenengan pungkasan!
  • Bingkai baja tahan lama & setang sing bisa diatur: skuter dibangun kanggo Last karo pigura baja lengkap lan dek komposit sing didhukung baja. Setang ora mung bisa diatur kanggo bocah cilik lan luwih gedhe, setang uga duwe genggeman tangan khusus sing kepenak lan aman nalika nunggang. Loro setelan dhuwur sing bisa disetel saka 27.5 "nganti 32".
  • Dek genggeman ditutupi nganggo desain keren: Skuter roda nganggo dek Geser ditutupi kestabilan lan kontrol maksimal nalika skuter nanging menehi skuter tampilan sing apik lan unik ora beda karo skuter liyane sing ana ing kana! Skuter kasebut beda-beda warna; biru, oranye, jambon lan liya-liyane. Saben fitur desain grip tape unik dhewe.
  • Gampang nggunakake rem mburi kanthi rodha ringan: Skuter roda nganggo rem sikil mburi Baja kanggo mandeg cepet, aman lan gampang. Loro-lorone rodhane uga padhang nalika nunggang!
  • Rodha 125mm gedhe kanthi 5 bantalan: numpak cepet lan lancar nganggo roda PU 125mm gedhe lan bantalan kualitas 5.

 

GAMBAR PRODUK

 

 

PAKET & PENGIRIMAN

 

Karton Ukurane Siji karton (pcs) / kg Jumlah / karton Jumlah/ pcs Jumlah / kg
20FT (28cbm)        
65 * 25 * 25cm 20 pcs / 19kg 729 karton  14580pcs 13851 kg
65 * 25 * 35cm 10 pcs / 9kg 567 karton  5670 pcs 5103 kg
65 * 25 * 30cm 60 pcs / 11kg 648 karton  38880 pcs 7128kg
73 * 40 * 25cm 10 pcs / 11kg 432 karton  4320 pcs 4752 kg
43 * 33 * 34cm 40 pcs / 10kg 637 karton  25480 pcs 6370kg

SYARAT & LAYANAN

 

Wektu pangiriman 20-35dina sawise nampaing pambayaran deposit 30%.
Bayaran -Ibisa dibalekake L / C ing ngarsane.
-30% T / T sadurunge lan saldo 70% nglawan salinan B / L.
-D / P ing ngarsane.
Pengepakan -Siji set saben karton standar ekspor.
-85% SKD, 50% SKD lan CKD.
-Miturut panjaluk pelanggan.
Umpan Balik

 

Kita kanthi tulus ngajak sampeyan supaya menehi umpan balik positif yen sampeyan kasengsem productsYen sampeyan duwe sembarang pitakon, monggo dihubungi kanthi cepet.

Kita bakal bales sanalika bisa.

Sawise Didol Ana pitakons produksi, wenehake kula kanthi langsung liwat email utawa telpon. Wlan bisa ngatasi masalah kasebut kanthi tepat wektu, janji bakal menehi wangsulan sing nyenengake.

We fokus ing sal sawisee. Welcome ngirim komentar kanggo kita.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita