Bocah-bocah murah ngimbangi sepeda / sepeda keseimbangan mlaku / siklus keseimbangan bocah LOGO OEM

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Ukuran Rodha:
12 ″
Bahan bingkai:
Waja
Bahan Garpu:
Waja
Bahan Rim:
EVA Wheel, roda udara
Gir:
Kacepetan Single
Lipat:
Nggih
Roda Latihan:
Ora
Suspensi Garpu:
Ora
Bobot Bersih:
3.3ksg
Jeneng:
Nggantheng / OEM
Nomer Model:
GJS-BB-114
Papan Asal:
Hebei, China
Bobot Bruto:
4,5kg
Sepeda bocah imbang kanggo Lukisan:
abang jambon biru ijo putih ireng Jinis warna
Sepeda bocah sing seimbang kanggo Grip:
PVC, TPE, karet busa
Sepeda bocah sing seimbang kanggo Saddle:
Tutup PVC sing dihiasi kebak
Sepeda bocah sing seimbang kanggo Rim:
Plastik, Paduan utawa baja CP
Sepeda seimbang bocah kanggo Gaya:
2020 Anak-anak modis BARU ngimbangi sepeda kanggo bocah
Sepeda bocah sing seimbang kanggo Kualitas:
kualitas tinggi luwih populer karo motor imbang
Sepeda seimbang bocah kanggo Rem:
Rem kaliper F / R / rem kaliper utawa ora nganggo pedal
Sepeda bocah sing seimbang kanggo Cet Certificate:
CE / EN71 3CCC
Sepeda seimbang bocah kanggo Warna:
Warna Biru Abang Pink Biru sing disenengi
Sepeda bocah sing seimbang kanggo jeneng Produk:
Sepisanan bocah / siklus keseimbangan bocah sing murah didol
Kemampuan Pasokan:
10000 Potongan / potongan saben Sasi, Sepeda bocah sing seimbang / sepeda keseimbangan mlaku / 2017 OEM C
Rincian Kemasan
SKD / CKD / AB, 85% SKD / 50% SKD 1PCS / CTN utawa 2PCS / CTN CKD, 4 PCS / CTN kanggo bocah sing murah sepeda seimbang / sepeda keseimbangan mlaku / 2017 Siklus keseimbangan bocah-bocah LOGO Customed for sale
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 25 Kanggo dirembug

Bocah-bocah sing murah bal-balan / sepeda keseimbangan mlaku / siklus keseimbangan bocah LOGO Customed didol

 

Katrangan Produk
SPESIFIKASI PRODUK
Ukuran Rodha 12 " 
Bingkai  Waja
Tirus EVA Ban / Udhara Tirus 
Rim PVC
Garpu Waja
Rem Rem R-Caliper/NULUNG
Logo LOGO Customed OEM
Werna  (Ireng, Abang, Biru, Kuning, Ijo lan liya-liyane)
Umur sing Cocog 2-6 taun
GAMBAR PRODUK

Kemasan & Pengiriman
PAKET & PENGIRIMAN
Paket Karton 1PC / Coklat
1 * 20′FT 912PCS
1 * 40′HQ 2142PCS

 


Layanan Kita
PROSES TRANSAKSI

SYARAT & LAYANAN
Wektu pangiriman 20-35dina sawise nampaing pambayaran deposit 30%.
Bayaran -Ibisa dibalekake L / C ing ngarsane.
-30% T / T sadurunge lan saldo 70% nglawan salinan B / L.
-D / P ing ngarsane.
Port mbukak Pelabuhan Tianjin, Shanghai plabuhan, Ningbo plabuhan utawa panjaluk pelanggan
Jaminan -Garansi Bingkai tumrap cacat pabrikan, wektu urip
-Garansi Komponen marang pabrikan 
Pengepakan -Siji set saben karton standar ekspor.
-85% SKD, 50% SKD lan CKD.
-Miturut panjaluk pelanggan.
Umpan Balik

 

Kita kanthi tulus ngajak sampeyan supaya menehi umpan balik positif yen sampeyan kasengsem productsYen sampeyan duwe sembarang

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita