rem sepeda

  • High quality bike hand brake levers bicycle brake lever cheap price

    Tuas rem tangan berkualitas tinggi tuas rem sepeda rega murah

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Bahan: Kepala Baja: 6 * 7mm utawa 8 * 9mm Min mecah bobot :: 500kgs Panjang: Minangka kabutuhan (ing gulung) Cocog kanggo: BMX, Cruiseers, Bike Kids, Mountain Sepeda, Sepeda Dalan Finis: Paket UCP: 100 pcs / ppbag Warna: kanggo ngatur Kemampuan Pasokan: 50 Ton / Ton per Bulan Rincian Kemasan 100 pcs / pp tas Pelabuhan Tianjin Wektu Utama: Jumlah (Potongan) 1 - 10000> 10000 Est. Wektu (dina) 30 Kanggo ...
  • full alloy brake handle for MTB bike  adult bicycle

    rem rem campuran lengkap kanggo sepeda MTB sepedha diwasa

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China digawe saka: logam kanthi warna plastik: kemasan abang: 150 pasang 1 karton GW: 24kgs MEAS: 49 * 35 * 30cm digunakake kanggo: sepeda / elektri-sepeda Kemampuan Pasokan: 1000 Pasangan / Pasangan Saben Dina minangka syarat Rincian Kemasan 150 pasang 1 karton, uga minangka sarat Produk Port tainjin: Pegangan rem, kabel rem, kabel rem sepeda, pegangan rem karbon, rem plastik plastik berkualitas tinggi, ...
  • add to Compare Share Cable Assembly customized brake cable/  Brake Cable Inner Wire

    nambahake kanggo mbandhingake Share Cable Assembly kabel rem sing disesuaikan / Kabel Inner Kabel Rem

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Bahan: Kepala Baja: 6 * 7mm utawa 8 * 9mm Strand: 1 * 19 utawa 7 * 7 Min ngilangi bobot :: 500kgs Panjang: Minangka kabutuhan (ing rol) Cocog kanggo: BMX, Cruiser, Sepeda Anak, Sepeda Gunung, Sepeda Dalan Finis: Paket UCP: 100 pcs / ppbag Ukuran: 1X12S, 1X19S, 7X7S, 1.0-5.0mm Kemampuan Pasokan: 50 Ton / Ton per Wulan Detail Kemasan 100 pcs / pp tas, 1000 set saben karton, 47cm * 30cm * 12cm Port Tianjin & nbs ...
  • Alloy handle brake lever used for 26" MTB bike

    Tuas rem gagang paduan sing digunakake kanggo sepeda MTB 26 "

    Ringkesan Rincian Cepet Papan Asal: Hebei, Tipe Tiongkok: pangkalan plastik + bahan paduan paduan paduan: warna paduan aluminium berkualitas tinggi: pengepakan ireng: 100 prs 1 ctn GW: 20kgs MEAS: 50 * 37 * 30cm digunakake kanggo: V-Type , bobot rem kaliper: 190g Jeneng produk: alloy menangani rem Kemampuan Pasokan: 1000 Potongan / potongan per Hari minangka panjaluk Rincian Kemasan 100 pasang 1 karton, uga minangka sarat Port Xingang Tianjin Wektu Utama: Quan ...
  • High quality adjustable bicycle brake cable from bicycle manufacture

    Kabel rem sepeda sing bisa disetel kanthi kualitas dhuwur saka pabrik sepeda

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Bahan: Kepala Baja: 6 * 7mm utawa 8 * 9mm Strand: 1 * 19 utawa 7 * 7 Min ngilangi bobot :: 500kgs Panjang: Minangka kabutuhan (ing rol) Cocog kanggo: BMX, Cruiser, Sepeda Anak, Sepeda Gunung, Sepeda Dalan Finis: Paket UCP: 100 pcs / ppbag Ukuran: 1X12S, 1X19S, 7X7S, 1.0-5.0mm Kemampuan Pasokan: 50 Ton / Ton per Wulan Detail Kemasan 100 pcs / pp tas, 1000 set saben karton, 47cm * 30cm * 12cm Port Tianjin & nbs ...
  • High quality cheap price bicycle spare parts screw nut wholesale

    Grosir suku cadang sepeda murah rega sekrup nut Grosir

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Bahan: Cocog Baja kanggo: BMX, Cruiser, Sepeda Anak, Sepeda Gunung, Sepeda Dalan Finis: Paket UCP: 100 pcs / ppbag Kemampuan Pasokan: 50 Ton / Ton per Wulan Detail Paket 100 pcs / CTn Pelabuhan Tianjin Sugeng rawuh ing Sepeda Sing Nggumunake Disesuaikan karo spesifikasi Produksi sampeyan kalebu kabeh sepeda kelas, sepeda bocah lan bagean sepeda (sadhles, pedal, kranjang, pompa, ban, lsp.) Merek kami: Nggantheng (uga bisa ...
  • half alloy hand brake used for mountain bike  with black or silver color

    rem tangan setengah paduan digunakake kanggo sepeda gunung kanthi warna ireng utawa perak

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, bahan Cina: Kemampuan Pasokan lan plastik: 2000 Pasangan / Pasangan saben Dina minangka panjaluk Rincian Kemasan 100 pasang 1 karton, uga minangka sarat Port Xingang Tianjin Wektu Pimpin: Jumlah (Pasangan) 1 - 1000 1001 - 5000> 5000 Est. Wektu (dina) 3 7 Kanggo dirembug Produk: Rem rem, kabel rem, kabel rem sepeda, pegangan rem karbon, pegangan rem plastik berkualitas tinggi, rem logam, logam ...
  • Good quality cheap price bicycle kickstand user-friendly design adjust bike support hot sale size 24" abd 26"

    Kualitas apik rega murah kickstand sepeda desain pangguna-loropaken nyetel dhukungan sepeda ukuran panas penjualan "24" 26

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Bahan: paduan aluminium: desain sing ditrapake Panjang: 420mm / 440mm Cocog kanggo: BMX, Cruiser, Sepeda Anak, Sepeda Gunung, Paket Sepeda Dalan: 100 pcs / ppbag logo: welcome Kemampuan Pasokan : 50 Ton / Ton per Wulan Rincian Kemasan 100 pcs / pp tas Pelabuhan Tianjin Wektu Utama: Jumlah (Potongan) 1 - 200> 200 Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug Sugeng Rawuh ing Sepeda Cus ...
  • folding  aluminum alloy  bike kickstand  wholesale

    lipat sepeda paduan aluminium lipat grosir

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Bahan: paduan aluminium: desain sing ditrapake dawa: 42 * 4.5 Cocog kanggo: BMX, Cruiser, Sepeda Anak, Sepeda Gunung, Paket Sepeda Dalan: 100 pcs / ppbag logo: welcome Kemampuan Pasokan : 50 Ton / Ton per Wulan Rincian Kemasan 100 pcs / pp tas Pelabuhan Tianjin Wektu Utama: Jumlah (Potongan) 1 - 200> 200 Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug Sugeng Rawuh ing Sepeda sing Disesuaikan ...
  • High quality bike brake cable tube with inner wire low price

    Tabung kabel rem sepeda berkualitas tinggi kanthi rega kabel murah

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Jeneng: HuaDi Nomer Model: HD-NO.081 Kepala: 6 * 7mm utawa 8 * 9mm Min pecah bobot :: 500kgs Cocog kanggo: BMX, Cruiser, Sepeda Anak, Sepeda Gunung , Paket Sepeda Dalan: ...
  • High quality brake handle/cable used for bicycle/tricycle

    Pegangan / kabel rem berkualitas tinggi digunakake kanggo sepeda / roda tiga

    Ringkesan Lokasi Asal: Hebei, China Nomer Model: HD-NO.284 bahan: warna plastik berkualitas tinggi: pengepakan ireng: 150 prs 1 ctn GW: 20kgs MEAS: 50 * 37 * 30cm digunakake kanggo: Kemampuan Suplai Sepeda / Sepeda: 1000 Potongan / potongan saben Dina minangka panjaluk Rincian Kemasan 150 pasang 1 karton, uga minangka syarat Port Xingang Tianjin Wektu Utama: Jumlah (Pasangan) 1 - 1000 1001 - 5000> 5000 Est. Wektu (dina) 5 10 Kanggo dirembug ...