Babagan Kita

Hebei Gorgeous Bike Co., Ltd.

Kualitas Kelas Pertama, Manajemen Kelas Pertama, lan Layanan Kelas Pertama

Diadegake

Pabrik sepeda sing apik didegake ing 2015.

Area Pabrik

Pabrik sepeda sing apik banget jembaré 10.000 meter persegi.

Staff

Ana luwih saka 70 karyawan ing pabrik kasebut.

Adol

Produk kasebut adol ing luwih saka 20 provinsi lan kutha ing China.

Babagan Kita

Hebei Gorgeous Bike Co., Ltd. yaiku perusahaan sing spesialisasine ing produksi lan pamroses sepeda bocah, sepeda keseimbangan, skuter, ayunan mobil, lan macem-macem jinis aksesoris sepeda. Kita duwe tim manajemen berkualitas tinggi lan tim R&D profesional kanthi informasi cepet, Perusahaan produksi modern sing ngirim lan sistem manajemen pelanggan sing tliti. KAMU KUNCI MANUFACTURER INVESTASI KAMI KANGGO LAYANAN TUBE & TUBE LAN LENGKAPAN. Pabrik kasebut dununge ana ing Kutha Xingtai, Provinsi Hebei. Lingkungan geografis sing unggul lan kahanan lalu lintas sing trep ndadekake perusahaan bisa cepet mlebu pasar global lan dadi salah sawijining pabrikan sepeda bocah paling gedhe ing China. Kabeh produk lagi dikembangake lan dioptimalake kanthi internal dening perusahaan kita kalebu riset, desain, teknik, penjualan lan layanan.

/funlake-custom-20-mini-bmx-street-bicicleta-flatland-bisiklet-freestyle-cycle-bike-all-kinds-of-price-cheap-bmx-bike-2-product/
/chinese-early-rider-on-bicycle-toys-for-kidsce-balance-bike-rubber-tireshot-sale-balance-bikes-for-3-6-years-old-kids-product/
/china-whole-sale-double-seat-baby-stroller-price-twin-baby-stroller-for-kids-double-seat-children-stroller-with-sunshade-product/
/ce-approved-cheap-tricycle-for-kids3-wheels-kids-trikes-with-parent-handlechina-baby-toys-kids-smart-trike-product/
/best-selling-baby-sliding-carfactory-outlet-high-quality-ce-en71-children-slide-car2019-good-item-kids-sliding-car-product/

Produk Kita

Pabrik sepedha sing apik banget didegake ing 2015 kanthi modal terdaftar RMB 5 yuta lan jembar 10.000 meter persegi. Produksi iki digawe ing wulan Juni 2015, ngasilake sepeda bocah lan sepeda balimbangan udakara 25.000 PC sajrone taun. Kanthi kualitas produk kelas siji, output wis tikel kaping pindho suwene limang taun. Ana luwih saka 70 karyawan ing pabrik kasebut, lan produk kasebut adol ing luwih saka 20 provinsi lan kutha ing China. kerja sama jangka panjang karo perusahaan dagang, ekspor menyang luwih saka sepuluh negara beda kayata Eropa lan Asia Tenggara.

Hubungi Kita

Wiwit taun 2020, kita nggawe departemen ekspor perdagangan manca kanggo nggawe pasar ing luar negeri kanthi layanan berkualitas tinggi lan produk berkualitas tinggi. Sanalika, kita terus nambah efisiensi produksi lan ngembangake produk asli liyane sing cocog karo kabutuhane jagad. Nggumunake konsisten karo "bertahan kanthi kualitas, pangembangan miturut layanan", lan babagan peningkatan kualitas produk lan manajemen inovatif minangka kekuwatan kanggo pangembangan perusahaan, lan terus maju menyang arah "kualitas kelas kapisan, manajemen kelas kapisan, lan layanan kelas siji ". KAMI SELALU KANGGO HUBUNGAN JANGJAWAB LANJUTAN. KONEKSI KITA Bakal Luwih PROFESINAL, DIBUKA LAN EFISEN. GORGEOUS, KANGGO MEREKA ING KABUPATEN ING CINA KANGGO LANCAR SIKLIKASI LAN LAIN LAIN.