• Sepeda Bocah
  • Balance Bike
  • Skuter Anak
  • Stroller Baby
  • Sepeda Bayi
  • 2015

    Diadegake

    Pabrik sepeda sing apik didegake ing 2015.

  • 70

    Staff

    Ana luwih saka 70 karyawan ing pabrik kasebut.

  • 20

    Adol

    Produk kasebut adol ing luwih saka 20 provinsi lan kutha ing China.

  • about-us-img

Babagan Kita

Hebei Gorgeous Bike Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing produksi lan pamroses sepeda bocah, sepedha motor, skuter, mobil swing, lan macem-macem jinis aksesoris sepeda. Kita duwe tim manajemen berkualitas tinggi lan tim R&D profesional kanthi informasi cepet, Perusahaan produksi modern sing ngirim lan sistem manajemen pelanggan sing tliti. Pabrik kasebut dununge ana ing Kutha Xingtai, Provinsi Hebei. Lingkungan geografis sing unggul lan kahanan lalu lintas sing trep nggawe perusahaan bisa cepet mlebu pasar global lan dadi salah sawijining pabrike sepeda bocah paling gedhe ing China.

  • First Class Quality

    Kualitas Kelas Pertama

  • First Class Management

    Manajemen Kelas Pertama

  • First Class Service

    Layanan Kelas Pertama